Kyrkogårdsförvaltning

EVSA AB  har många års erfarenhet inom kyrkogårdsförvaltning och kan därför ge en hjälpande hand när tiden inte räcker till. Vi har en lösning på det mesta som kan uppstå i en kyrkogårdsförvaltning. Vi hanterar exempelvis  k bok och har personal med rätt utbildning. våra medarbetare är vana att hantera alla gravsystem som finns inom kyrkogårdsförvaltning.


EVSA AB.

EVSA AB har personal med bred kunskap inom kyrkogårdförvaltning och kan därför erbjuda er tjänster inom alla led. Allt från administrativa tjänster till att sköta era kyrkogårdar. Med vårt stora nätverk med någa utvalda sammarbetspartner kan vi ta oss an allt från besiktningar av gravvårdar till restaurering av murar. mer om våra tjänster hittar ni här nedan.

Besiktning och åtgärd av gravvårdar

Vi utför besiktning och säkringsarbeten i hela landet. allt arbete utförs enligt cgk;S riktlinjer för besiktning och säkring av gravvårad. Restaurering eller ny anläggning av mur.

Då vi vet att många murar behöver ses över kan vi nu erbjuda renovering av befintliga murar. Vi tillsammans med våra samarbetspartner har lång erfarenhet av alla steg och arbetar i hela landet.

Restaurering av järnstaket kring gravvårdar.,

Behöver ni hjälp att få ordning på staket runt gravvårdar? 

Vi kan erbjuda flera alternativ för detta skicka ett mail till oss så Kontaktar vi er,


Golvvård


Börjar stengolven i era kyrkor bli slitna och svårstädade?
Eller linoleumgolvet på kontoren?


Vi har en lösning där vi får golven lättstädade och glansiga igen.


kontakta oss så berättar vi mer.


ANDRA TJÄNSTER VI KAN ERBJUDA ER.

Tillfällig personal

Det kan vara svårt att hitta tillfällig personal som har den erfarenheten som behövs för att arbeta på en kyrkogårdsförvaltning. Vi kan förvaltning och ser till att vår personal är väl förberedda med den kunskap som behövs för just dit uppdrag.

Administration

  • Digitaliseraing av gravbok.
  • Hjälpa till med att skapa digitala gravkartor.
  • Lägga in bild på samtliga gravvårdar i gravbok.
    Få struktur i de administrativa arbetet.
  • Rådgivning

Projekt

En ny minneslund eller ett nytt gravkvarter kanske restaurering av en mur? Vi kan hjälpa er med hela eller delar av projektet. vi utför även andra projekt efter önskemål.

restaurering av gravvård

Vi har det som krävs för att kunna erbjuda hanteringar av gravvårdar i alla storlekar.

Vi kan utföra 

Besiktning 

Omdubbning

Sockelförankring

Tvätt med gravvårdar

Förgyllning, färgförbättring.

Rengöring av gamla sköra gravvårdar genom kolsyreblästring.

Vi kan erbjuda detta för alla gravvårdar oavsett storlek.


Destruktion av återlämnade gravvårdar

Då vi arbetar i hela landet och förstått att det kan vara ett problem att veta hur man på ett korrekt sätt kan återvinna en återlämnad gravvård så har vi tagit fram en lösning tillsammans med DACAGA ABKyrkogårds inventerinNär det är dags för inventering krävs det väldigt mycket tid och resurser. Då kan de vara skönt att ta hjälp av ett företag som har lång erfarenhet av de system ni använder er utav av.

Vi kan erbjuda er hjälp för hela arbetet eller dom delar ni själva inte har tid eller möjlighet att göra. Vi bokar gärna ett möte med er för att se hur vi på bästa sätt kan hjälpa er.

Fotogalleri

Kontakta oss för offert.